Udział w szkoleniu jest nieodpłatny. Do wyboru są 4 terminy szkoleń:
I 3 - 4 listopada 2015 roku
II 9 - 10 listopada 2015 roku
III 13 - 14 listopada 2015 roku
IV 16 - 17 listopada 2015 roku
Szkolenie jest dwudniowe, przewiduje 4 procesy wędzenia w wędzarni tradycyjnej z wykorzystaniem różnych parametrów wędzenia i rejestracją temperatur na każdym etapie. Uczestnik szkolenia otrzyma wyniki badań wędzonych w trakcie szkolenia produktów, wraz z zapisem przebiegu temperatur.
Program szkolenia, prowadzonego przez przedstawicieli nauki, przewiduje również zajęcia teoretyczne i dyskusje.
Wszystkie koszty szkolenia poza dojazdem uczestników, pokrywa organizator. W związku z wczesną porą rozpoczęcia zajęć pierwszego dnia, istnieje możliwość zakwaterowania już w przeddzień szkolenia.
Cykl szkoleń odbędzie się w „Centrum Praktycznego Szkolenia w Zakresie Małego Przetwórstwa”, przy Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu.
ADRES: ul. Chorzowska 16/18, 26-600 Radom
ZAPRASZAMY PRZETWÓRCÓW ORAZ PRZYSZŁYCH PRZETWÓRCÓW
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA
O ZAKWALIFIKOWANIU NA SZKOLENIE DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ
Zgłoszenia telefonicznie lub mailowo przyjmuje:
Andrzej Śliwa
Tel.: 48 365 69 33
Mail: a.sliwa@cdr.gov.pl